UA / RU
Підтримати ZN.ua

Бити вглиб Росії на 500-800 км: генерал Кривонос назвав свій сценарій завершення війни

А задача номер один ППО – виявляти на дальніх підступах об'єкти, що летять у нашу сторону.

Генерал ЗСУ Сергій Кривонос розповів, як Україна може змусити РФ завершити війну. В етері Еспресо він зазначив, що Києву треба власними ресурсами пришвидшити виготовлення великої кількості БПЛА з потужною завантаженістю по вибухових речовинах.

Читайте також: Резніков озвучив три можливі сценарії закінчення війни Росії проти України

Кривонос пояснив, що це необхідно для того, щоб почати бомбити Росію хоча б углиб 500-800 км:

"ППО не всесильна, головне - правильне її розташування для захисту наших об'єктів. Задача номер один ППО – з використанням засобів радіолокаційної розвідки виявляти на дальніх підступах об'єкти, що летять у нашу сторону. А час реагування – це вже інше питання.

Читайте також: "Бавовна" в Бєлгороді: вогонь заввишки 50 метрів – місцеві пабліки повідомляють про вибух на заводі БЗММК

Для нас завдання, аби зупинити ворога, - це власними ресурсами пришвидшити виготовлення великої кількості безпілотних летальних апаратів з потужною завантаженістю по вибухових речовинах, щоб почати бомбити Росію хоча б углиб 500-800 км. Коли ми вийдемо на систематичне відпрацювання по території РФ нашими засобами, то це достатньо пришвидшить у росіян бажання закінчити війну", - сказав генерал.

Читайте також: У Брянській області поскаржилися на «атаку українськими БПЛА». Місцева влада каже, що селище залишилося без світла

Він додав, що поки українські захисники невеличкою кількістю БПЛА завдають поодинокі, точкові удари по території РФ, це не зупинить ворога.