UA / RU
Підтримати ZN.ua

ІО: Бойовики перекидають сили в район Слов'янська

З блок-постів у Дружківці знято практично всіх бойовиків. Вони готуються до висування у бік Слов'янська.

Терористи у Донецькій області проводять перекидання своїх сил у район Слов'янська. Про це повідомляє керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Facebook.

"Зокрема, з блок-постів у Дружківці знято практично всіх бойовиків (до 150 осіб). Вони готуються до висування у бік Слов'янська без зброї, розраховуючи таким чином без проблем пройти блок-пости силовиків. Зброю буде роздано на місці", - повідомив Тимчук.

Він також повідомив, що в різних населених пунктах Донецької області з боку терористів йде активний пошук і вербування медичного персоналу. "Кандидатам повідомляють, що вони повинні бути готові до роботи в польових умовах у Слов'янську і Краматорську", - повідомив Тимчук.

Нагадаємо, у ніч з 21 на 22 травня відбулося кілька нападів диверсійно-терористичних груп на підрозділи Збройних Сил України, у результаті яких загинули українські силовики.

Раніше військовий експерт Дмитро Тимчук повідомив про загибель восьми українських силовиків, поранено ще 18 осіб. Пізніше з'явилася інформація про загибель 13 військовослужбовців. !zn