UA / RU
Підтримати ZN.ua

ІО: Батальйон "Донбас" заперечує участь "Правого сектора" у сутичках під Карлівкою 23 травня

Добровольчий батальйон територіальної оборони Донецької області "Донбас" 23 травня потрапив у засідку біля села Карлівка Донецької області.

Батальйон "Донбас" заперечує участь "Правого сектора" у сутичках під селом Карлівка 23 травня. Про це у своєму Facebook повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень, представник групи "Інформаційне опір" (ІО) Дмитро Тимчук.

"Керівництво батальйону також не підтверджує того, що представники "Правого сектора" мають якесь відношення до даних подій", - йдеться в повідомленні групи "ІС".

Крім того, прес-служба батальйону спростовує інформацію щодо взяття командира Насіння Семенченко в полон, яка раніше була поширена в соціальних мережах. Зараз він перебуває з особовим складом "Донбасу", але місце їх дислокації не розголошується в цілях безпеки бійців.

Раніше повідомлялося, що добровольчий батальйон територіальної оборони Донецької області "Донбас" потрапив у засідку біля села Карлівка Донецької області, сепаратисти поранили 9 бійців батальйону "Донбас". Пізніше, Донода повідомила про 1 загиблого і 9 поранених в ході битви.

Пізніше командир батальйону Семен Семенченко повідомив, що потрапив в засідку батальйон прорвався, майже половина бійців поранені. !zn

Читайте також:

Батальйон "Донбас" повідомив про чотирьох загиблих у Карлівці

Відомі імена шести бійців української армії, загиблих під Волновахою

Батальйон "Донбас" звільнив від сепаратистів ще один район Донецької області