UA / RU
Підтримати ZN.ua

Гуменюк заперечила інформацію щодо свого звільнення: ті, хто говорили, що я "всьо", прорахувалися

Речниця сказала, що її допис у Facebook неправильно інтерпретували.

Наталія Гуменюк заперечила інформацію низки телеграм-каналів і ЗМІ щодо свого звільнення з посади речниці Сил оборони півдня, про це вона сказала у коментарі "Детектору медіа".

Низка телеграм-каналів поширили новину про те, що Гуменюк начебто заявила про звільнення з посади керівниці Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони України "Південь", посилаючись на її допис у Facebook.

"Коли попереду багато цікавого, а хтось там вангував, що Гуменюк фсьо. Правда в тому, що Гуменюк дійсно фсьо по силах", — йдеться у пості речниці ОК "Південь".

Утім, сама Гуменюк заперечила, що вона залишила посаду речниці Сил оборони півдня, та закликала правильно трактувати її слова.

"На моїй Facebook-сторінці лише вказано, що я очолила Об'єднаний координаційний пресцентр, і все. З чого ви взяли, що я його вже не очолюю?" — сказала Гуменюк.

За словами речниці, її Facebook-допис насправді означав те, що їй все до снаги: "Прочитайте, що там написано: "Мені все по силах, я все можу. І ті, хто говорили, що я "всьо", прорахувалися". На уточнювальне запитання про те, чи залишаєтеся вона на своїх посадах, Гуменюк відповіла: "Абсолютно".

Читайте також: Гуменюк про удар по кораблю РФ у Керчі: «Ворог отримав потужний сигнал»

Наталія Гуменюк є помічницею начальника Регіонального управління Морської охорони Державної прикордонної служби України з питань взаємодії із засобами масової інформації. З квітня 2022 року вона також очолила Об'єднаний координаційний пресцентр Сил оборони України «Південь».

Раніше повідомлялося, що уряд 1 грудня призначив нового заступника міністра оборони України Рустема Умєрова. Ним став полковник Віталій Половенко, який буде займатися питаннями тилового забезпечення.