UA / RU
Підтримати ZN.ua

Хорватія візьме на безкоштовне лікування групу військовослужбовців з України

Хорватія і Україна створять комісію з торговельно-економічного співробітництва.

Віце-прем'єр України з питань європейської і євроатлантичної інтеграції Дмитро Кулеба в ході візиту в Хорватію домовився про візит прем'єр-міністра Хорватії Андрія Пленковича в Україну. Про це Кулеба повідомив на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, до кінця поточного року Хорватія профінансує лікування ще однієї групи українських військовослужбовців, також сторони досягли згоди про те, що Україна буде важливим пунктом порядку денного головування Хорватії в Раді ЄС.

Уряд Хорватії незабаром призначить співголову Спільної міжурядової українсько-хорватської комісії з торговельно-економічного співробітництва для активізації торгівлі та інвестицій між двома країнами.

Раніше свою допомогу в реабілітації українських військових запропонувала Естонія. Також українські моряки, які через рік російського полону, повернулися додому, пройдуть реабілітацію в Латвії. Детальніше про сферу реабілітації в Україні читайте у статті Ірини Лоюк "Безситемна реабілітація" у тижневику "Дзеркало тижня. Україна".