UA / RU
Підтримати ZN.ua

Глава розвідки: На території України зараз воюють близько 326 тисяч російських військових

Він підтвердив, що Україна співпрацює з російськими колаборантами. 

Глава Головного управління розвідки МО Кирило Буданов зазначив, що станом на сьогодні на території України воюють приблизно 326 тисяч військових РФ. Під час інтерв'ю The Washington Post він розповів і про залишки російського ракетного потенціалу - виявляється, у РФ залишилося лише 9% "Калібрів". 

Слід розуміти, що хоча ракетні запали РФ зменшуються з кожною масовою атакою, вони в будь-якому разі ще доволі великі. Ба більше, Росія продовжує виготовляти озброєння, хоча й робить це не з такими темпами, як витрачає його. Та в будь-якому разі інформація від влади чи від будь-кого на Заході про ворожі ракети, як нібито закінчуються, не повинна спонукати вас нехтувати сигналами повітряної тривоги. 

Також Буданов зазначив, що Кремлю варто побоюватися колаборантів, які є всередині Росії. 

"На цій території дійсно є люди, з якими дуже легко працювати, люди, які розуміють, що Росія повинна бути іншою. І ми підтримуємо таких людей", - зазначив глава розвідки. 

Буданов також нагадав, що президент РФ Владімір Путін невиліковно хворий на рак, підтвердивши, що у нього є багато двійників. Тож, як зазначив очільник розвідки, питання, чи справжній Путін зараз - відкрите щоразу. 

Читайте також: Путін напав на Україну, бо мав докази, що Захід не дуже серйозно ставиться до її захисту — Джонсон

Нагадаємо, секретар РНБО Олексій Данілов на тлі інформації про те, що РФ може почати новий наступ вже наступного місяця, заявив, що так, як було 24 лютого, вже не буде. Він пояснив, що за останній рік і Україна змінилася у військовому плані, і, що не менш важливо, ситуація з постачанням нам зброї від союзників. При цьому Данілов не відкидає, що Кремль може наважитися на новий великий наступ саме в Донецькій та Луганській областях.