UA / RU
Підтримати ZN.ua

Харківський аеропорт затримує і скасовує рейси через туман

Скасувано рейси в Німеччину і Польщу.

Міжнародний аеропорт "Харків" у четвер скасував і затримав кілька рейсів через складні метеорологічні умови: весь день у Харкові сильний туман, повідомили в пресслужбі аеропорту в четвер.

Наголошується, що скасовані рейси Харків-Дортмунд W6 6941 та Дортмунд-Харків W6 6942, авіакомпанії Wizz Air, а також Харків-Варшава LO 761 і Варшава-Харків LO 762 авіакомпанії Lot.

Затримані рейси Харків-Стамбул PC 427 (Pegasus Airlines), Харків-Київ PS 026 (МАУ), Харків-Львів PQ 163 (SkyUp Airlines), Київ-Харків PS 025 (МАУ), Прага-Харків PQ 894 (SkyUp Airlines), Львів-Харків PQ 164 (SkyUp Airlines).

21 жовтня на в'їзді в село Тарасенкове Оржицького району на присадибну ділянку одного із господарств впав і загорівся вертоліт. Під час огляду місця події документів та інших речей, які б ідентифікували особу загиблого, не знайшли. Пізніше стало відомо, що загинув 43-річний колишній народний депутат, ексміністр Тарас Кутовий. Слідчі кваліфікували падіння вертольоту за статтею 291 (порушення чинних на транспорті правил) Кримінального кодексу.