UA / RU
Підтримати ZN.ua

Гайдай може стати послом України в Казахстані — ЗМІ

Голова Луганської ОВА, ймовірно, отримає підвищення.

Голова Луганської ОВА Сергій Гайдай найближчим часом може бути звільнений зі своєї посади. Чиновника можуть відправити працювати послом України в Казахстані. Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на власні джерела.

"Найближчим часом посаду голови ВЦА може втратити Сергій Гайдай з Луганської області, якого хочуть відправити послом у Казахстан", - повідомило джерело.

Сам Гайдай у коментарі Суспільному розповів, що рішення про його ймовірні призначення на інші посади немає, проте, він готовий працювати і на іншому напрямку, якщо так визначить президент.

"Я — член команди президента. Якщо він побачить мене на якійсь важливій посаді на іншому напрямку фронту, значить я поїду туди, куди він мене призначить. Для того, щоб призначити кудись, там де людина працює, її з того місця треба звільнити. Я не бачу тут ніяких величезних сенсацій, але поки, що, ніяких документів нема", — сказав Гайдай.

Також в публікації "УП" зазначається, що наразі голова офісу президента Андрій Єрмак та новопризначений заступник керівника ОП Олексій Кулеба займаються пошуком нових голів обласних військових адміністрацій.

Читайте також: Деокупація Луганщини, можливо, буде найважчою в цілому в Україні – Гайдай

Відомо, що знайти кандидатів на вакантні місця зараз досить складно. Охочих очолити Херсонську, Запорізьку, Дніпропетровську й Сумську області небагато, оскільки ці регіони знаходяться на напрямках потенційного нового наступу російської армії.

Раніше стало відомо, що у відставку подав голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.