UA / RU
Підтримати ZN.ua

Герой України Чибінєєв вважає, що його сім'я випадково постраждала під час вибуху в Києві

Військовий поки що не знає деталей розслідування.

Родичі Героя України Валерія Чибінєєва випадково постраждали від вибуху на вулиці Грушевського в Києві 24 серпня, такої думки дотримується сам Чибінєєв.

В інтерв'ю "Громадському" він заявив про те, що вважає подію випадковістю, так як його родичі вперше були в столиці і просто гуляли по вулиці.

"Я думаю, що це випадковість і так сталося, що саме мої рідні проходили. Я не думаю, що хтось полював на сім'ю. Рідні у Києві вперше, вони просто прогулювалися, дивилися визначні місця", - сказав він.

Військовий також розповів про те, що лікарі повиймали осколки з ноги у його дружини, а у тещі - з руки і шиї: "Це були алюмінієві осколки, я приблизно здогадуюся з чого це, але офіційно це з'ясують слідчі".

Як зазначає видання, Чибінєєв поки що не знає деталей розслідування. Його постраждалі родичі перебувають у різних лікарнях.

"Дружина в шоці, вона в загальній палаті, у тещі стабільний стан. Думаю, що все буде нормально. У друга теж стан стабільний, він в іншій лікарні", - сказав військовий.

Читайте також: Число постраждалих від вибуху у Києві зросло до трьох осіб

Нагадаємо, що вибух стався 24 серпня на вулиці Грушевського в Києві. Повідомлялося, що в результаті вибуху постраждала сім'я з трьох осіб.

За фактом вибуху на вулиці Грушевського поліція відкрила кримінальне провадження за ст.15 ч.2 ст.115 (замах на умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб) КК України.