UA / RU
Підтримати ZN.ua

Екстрено відключатимуть світло сьогодні у 10 областях: список

Київ теж спочатку був у графіці, але вранці через енергетичну тривогу, у столиці припинили діяти складені раніше графіки відключень.

У п'ятницю, 4 листопада, крім Києва, екстрені відключення електроенергії здійснюватимуться у 10 областях. Про це повідомили у «Укренерго».

Так, з 00:00 до 24:00 графіки погодинних відключень діють у:

При цьому з 07:00 до 22:00 графіки діють у:

«Надати інформацію щодо термінів відключень саме вашої вулиці чи району – обов'язок місцевого оператора розподільчих мереж (обленерго)», – наголосили в «Укренерго».

Водночас щодо Києва в «Укренерго» пізніше заявили, що в усіх районах столиці 4 листопада будуть аварійні відключення світла, тож графіки відключення зараз неактуальні.

Читайте також: "Укрпошта" обіцяє не припиняти роботу, навіть якщо зникнуть світло та зв'язок

Нагадаємо, глава Київської ОВА Олексій Кулеба повідомив, що Київ та область можуть залишитися без світла та опалення на кілька тижнів. Він пояснив, що все залежить від того, наскільки успішною буде робота засобів ППО надалі. Зараз у столиці вже застосовуються 12-годинні графіки відключення електроенергії. Хоча, завдяки тому, що світло вимикають лише вдень, відключення сумарно поки сягають максимально 8 годин на добу.