UA / RU
Підтримати ZN.ua

Екс-спікер Рибак виторгував право в'їзду в окупований Крим

"Список небажаних персон", складений кримською самопроголошеною владою, раніше налічував 343 прізвища. Однак станом на даний момент він включає 338 осіб. Крім Володимира Рибака зі списку викреслено Тетяну Бахтєєву, Олександра Біловола, Сергія Клюєва та Олексія Кунченка.

Народний депутат України Володимир Рибак виключений зі списку осіб, перебування яких на території Криму є небажаним. Про це йдеться в повідомленні прес-служби парламенту Криму, який назвався "держрадою".

"На адресу Державної ради Республіки Крим надійшло офіційне звернення народного депутата України Рибака В.В., в якому він інформує про відкликання свого голосу за проект Постанови № 4461 від 15 березня 2014 року "Про дострокове припинення повноважень Верховної Ради Автономної Республіки Крим", - йдеться в повідомленні.

У прес-службі додали, що "за результатами розгляду отриманого звернення, постійною комісією держради Криму з нормотворчої діяльності, організації роботи ГС та зв'язків з громадськістю прийнято рішення про виключення Рибака з списку осіб, перебування яких на території Криму є небажаним". !zn

Читайте також:

Джемілєв сподівається, що окупація Криму закінчиться з відходом Путіна

"Укрінтеренерго" почало постачання електроенергії в Крим за ринковими цінами

Порошенко заявив у Варшаві, що Крим буде українським

НАТО закликало Росію повернути Крим