UA / RU
Підтримати ZN.ua

Дух України продовжує надихати світ у нашому спільному прагненні до кращого майбутнього – Брінк

Пані посол привітала українців з Новим роком.

Посол США в Україні Бріджит Брінк, під час новорічного привітання заявила, що у наступному році США продовжуватимуть підтримувати Україну у боротьбі з російською агресією.

Американська дипломатка відреагувала на учорашній масований ракетний удар держави-агресорки по Україні та відзначила стійкість українців.

“У ці найтемніші дні року Росія продовжує намагатися загасити світло України. Незважаючи на жорстокість Кремля, його звірства та спроби позбавити вас тепла та комфорту ваша мужність та наполегливість ще більше розгорілися”, - зазначила Брінк.

За її словами, така незламінсть українців впевнює світ у тому, що Україна переможе у протистоянні російській агресії.

“Дух України продовжує надихати світ у нашому спільному прагненні до кращого майбутнього. Ви неодноразово демонстрували, що жорстокість Кремля вас не зупинить. Це, серед багатьох інших речей, спонукає нас до міцної віри в те, що Україна переможе”, - нагадала вона.

Брінк також додала, що американський народ залишатиметься надійним партнером і другом українського народу у 2023 році, а відданість США Україні “буде залізною”.

“Американський народ бачить, як ви готові пожертвувати всім у боротьбі за свою свободу та свою країну. Ваша непохитність зміцнює нашу рішучість і, наближаючись до Нового року, я хочу запевнити вас, що наша відданість Україні є залізною. Ми і в 2023 році будемо з вами пліч-о-пліч як партнери і друзі", - підкреслила пані посол.

Бріджит Брінк побажала українцям мирного і переможного Нового року і завершила привітання словами “Слава Україні!”.

Читайте також: Washington Post: Через провал в Україні Путін ізолювався від своїх еліт

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли, що уряд США розглядає можливість відправлення бойових машин Bradley в Україну в рамках подальшого пакету військової підтримки.