UA / RU
Підтримати ZN.ua

ДТП за участю Кулеби: поліція зареєструвала кримінальне провадження

Уповноважений з прав дітей попросив молитися за його синів, які постраждали в аварії.

Поліція внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань інформацію про автомобільну аварію, в яку потрапив уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба. Провадження зареєстрували за ст. 286 (порушення правил дорожнього руху) Кримінального кодексу України, повідомили в поліції Київської області ввечері в неділю, 24 листопада.

У поліції уточнили, що внаслідок зіткнення легкового автомобіля Toyota з мікроавтобусом Volkswagen постраждали чотири людини: обидва водія, а також 10-річний та 19-річний сини Кулеби. Усіх їх госпіталізували з травмами різного ступеня тяжкості, наймолодший із пасажирів перебуває в реанімації.

Микола Кулеба підтвердив, що знаходиться в лікарні з синами, і попросив усіх небайдужих молитися за одужання його дітей.

"Дякую всім, хто турбується про моє здоров‘я та здоров‘я моїх дітей.Наразі я перебуваю в лікарні разом із синами. На ваші питання відповім згодом... Зараз найкращою допомогою для мене і дітей буде ваша молитва", - написав дитячий омбудсмен на своїй сторінці у Facebook в неділю ввечері.

Уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба разом із двома синами, 19-річним Тимофієм і 10-річним Єлисеєм, потрапив в автомобільну аварію і перебуває в реанімації. ДТП сталася близько 14:00 неділі, 24 листопада, на трасі "Київ – Одеса" поблизу села Чабани Київської області.

Toyota Кулеби перетинала перехрестя на червоне світло світлофора, коли в неї врізався мікроавтобус Volkswagen, що їхав по головній дорозі. Заступник голови МВС Антон Геращенко повідомив, що за кермом другого автомобіля знаходився мешканець селища Гатне 1998 року народження.