UA / RU
Підтримати ZN.ua

Дружина Зеленського вперше розповіла про перенесений коронавірус

За її словами, страшно було тільки за дітей

Дружина президента України Володимира Зеленського Олена розповіла, як перехворіла на коронавірус.

У перші дні ніяких симптомів вона не відчувала, а потім злягла з високою температурою і запаленням легенів, пише вона на своїй сторінці в Facebook.

За її словами, найближчого оточення президента роблять тест на COVID-19 щотижня і у неї він одного разу виявився позитивним.

"Досі не можу зрозуміти, яка кнопка ліфта або дверна ручка подарувала мені вірус", - додала Зеленська.

Також вона каже, що симптоми хвороби спочатку не виявлялося, і перші дні після зробленого тесту вона провела вдома, насолоджуючись самоізоляцією. Але вже на третій день температура піднялася до 39,6 градуса, а комп'ютерна томографія показала запалення легенів. Вже після цього її помістили в лікарню.

"Нескінченні крапельниці, таблетки і перелякані очі людей", - згадує Зеленська. В цілому вона провела на лікуванні в лікарні два тижні і ще на тиждень залишилася там з хворим сином.

Зеленська зазначила, що, хоча зараз у неї і виробилися антитіла до коронавірусу, вона продовжує носити захисну маску в громадських місцях.

Нагадаємо, про те, що у дружини Зеленського - Олени виявили коронавірус, стало відомо 12 червня.

Після цього Зеленський на час обмежив зустрічі і знаходився на частковому карантині.

Також ЗМІ повідомили, що в Офісі президента стався спалах коронавірусу нібито після візиту делегації у Франції. Але тести показали негативний результат на COVID-19 у всі членів делегації.