UA / RU
Підтримати ZN.ua

Дощ і ожеледиця: у Києві суттєво погіршилася погода, у центрі міста затори

Водіям та пішоходам варто бути вкрай обережними.

У Києві о другій половині доби 10 грудня суттєво погіршилася погода: іде дощ, через низьку температура на дорогах утворилась ожеледиця.

Про погіршення погодних умов заздалегідь попереджали рятувальники столичного управління ДСНС: «За інформацією Укргідрометцентру, по Києву та Київській області 10 грудня ожеледь, на дорогах ожеледиця, пориви вітру 15-18 м/с (І рівень небезпечності, жовтий)».

Водіям та пішоходам зараз варто бути вкрай обережними та дотримуватись правил:

Погіршення погоди прогнозовано призвало до появи заторів. Складна ситуація у центрі міста. Автівки стоять на Хрещатику, бульварі Тараса Шевченка, вулицях Великій Житомирській, Володимирській, Рейтарській, Олеся Гончара, Льва Толстого.

Ярославів Вал, згідно з даними Google мап, майже не рухається. Є проблеми з рухом на Великій Васильківській, Жилянській, вулиці Саксаганського, проспектах Перемоги, Голосіївському, Лесі Українки, Любомира Гузара, Чоколівському бульварі. Ускладнено рух Набережним шосе.

З 16:00 години обмежено рух вантажного автотранспорту та автобусів у Київській області - спецтехніка оброблятиме трасу реагентами для танення льоду та вільного руху транспорту.

⛔ Увага! У Київській та Житомирській областях діють обмеження руху ?? Запроваджено обмеження руху автотранспорту у зв'...

Опубликовано Укравтодор Четверг, 10 декабря 2020 г.

Читайте також: Погода в Україні: очікується сильний вітер і мороз

Нагадаємо, після того, як кліматологи Центральної геофізичної обсерваторії ім. Бориса Срезневського в останній день осені, 30 листопада, зафіксували в Києві перехід середньодобової температури повітря до мінусових значень, до Києва прийшла метеорологічна зима. Температура в столиці вдень знизиться до -2-4 °С.