UA / RU
Підтримати ZN.ua

Додаток "Приват24" тимчасово припинить свою роботу

Відбудеться модернізація системи.

В період проведення планових робіт з модернізації процесингового центру 4 вересня з 01:00 і до 06:00 години ранку, банк призупинить проведення транзакцій за картками.

Робота програми "Приват24" буде обмежена для фізичних осіб і бізнесу, говориться в пресрелізі банку на його сторінці в Facebook.

"ПриватБанк" проводить планові роботи по модернізації свого процесингового центру, що дозволить банку обробляти постійно зростаюче число транзакцій, а також забезпечувати більш надійну роботу в сезони активної купівельної активності.

Процес модернізації заплановано на 4 вересня 2021 року. Банк проведе його в нічний час, коли більшість клієнтів відпочиває.

У період проведення робіт, а саме 4 вересня з 01:00 і до 06:00 години ранку, банк призупинить проведення транзакцій за картками, а також роботу Приват24 для фізичних осіб і Приват24 для бізнесу. Під час технологічної паузи також відбудуться регламентні роботи в мережі банкоматів, терміналів самообслуговування і POS-термінальної мережі банку.

Читайте також: ПриватБанк істотно скоротив свій чистий прибуток

Згідно із заявою банку, з 7:00 ранку 4 вересня обслуговування карток банку, Приват24 і мережу самообслуговування працюватимуть у звичайному режимі.

Минулого року процесинговий центр ПриватБанку поставив новий національний рекорд - обробляючи понад 1000 операцій клієнтів в секунду, тобто до 60 000 транзакцій щохвилини.

Раніше у "Приватбанку" виникла аварія, через що користувачі відчувають проблеми з доступом до онлайн-банкінгу. Не працював також кол-центр.

Також повідомлялося, що "Приватбанк" в повному обсязі перерахував до держбюджету 19,4 млрд грн дивідендів як виплати акціонеру банку — державі.

За словами голови наглядової ради банку Шерон Позови, за три останні роки після націоналізації Приватбанк приніс держбюджету дивідендів на суму 55,4 млрд грн.