UA / RU
Підтримати ZN.ua

Добкін привів харківських регіоналів на сесію облради у футболках "Беркут"

Після фотографування у шоломі і зі щитом бійця внутрішніх військ, Добкін вирішив приміряти на себе футболку "Беркута".

© Алекс Кофф, «Харьков. Комментарии»
Михайло Добкін
Михайло Добкін

Депутати від фракції Партії регіонів у Харківській облраді прийшли на сесію у чорних футболках із написом "Беркут". Про це повідомляє "Харків. Коментарі".

Зокрема, у футболці прийшов губернатор Харківщини, голова Харківської обласної організації Партії регіонів Михайло Добкін.

"Я поділяю позицію фракції Партії регіонів Харківської обласної ради і теж одягнув футболку з написом "Беркут". Ми підтримуємо не тільки "Беркут", але і всі спецпідрозділи та всіх співробітників міліції, які сьогодні, ризикуючи своїм життям і здоров'ям, несуть охорону громадського порядку, не допускаючи варварів і вандалів до погрому державних будівель та установ", - наводить "Інтерфакс-Україна" слова Добкіна на сесії.

Він констатував, що Харківська ОДА працює у незвичному режимі (у будівлі посилено охорону, замість килимових доріжок розгорнуто пожежні рукави).

"Якщо буде необхідність - самі вийдемо на фізичний захист тих людей, з чиєї волі ми знаходимося сьогодні в цьому залі", - зазначив Добкін.

У свою чергу депутат облради Іван Варченко ("ВО "Батьківщина") запевнив, що опозиція не має наміру захоплювати будівлю Харківської облдержадміністрації та облради і розцінив підвищені заходи безпеки як нагнітання ситуації.

"Я не можу оцінювати це ніяк інакше, ніж як ескалацію паніки, нагнітання ситуації і всього іншого. Представники опозиційних політичних партій, громадських організацій, які сьогодні висловлюють проєвропейську позицію, не планують атакувати або яким-небудь іншим силовим чином захоплювати територію Харківської облради або Харківської обласної державної адміністрації", - сказав Варченко.

Він також закликав владу почати діалог з громадянськістю і запросив усіх депутатів з фракції Партії регіонів прийти на Євромайдан у Харкові до пам'ятника Тарасу Шевченку і на Майдан у Києві, гарантувавши їм безпеку.

"Готовий навіть допомогти з квитками, оскільки з квитками на Київ зараз проблема", - додав Варченко.

Раніше Добкін сфотографувався у формі внутрішніх військ МВС і виклав фотографію у своєму твіттері.

Там він робив такі записи: "Беркут", міліція і хлопці з ВВ справжні герої! Значна частина країни з вами і за вас!", "Хто до нас з мечем прийде, по оралу і отримає", "Боюся, що такі як ви особини країну рушите. Будки собачої в житті не збудували, зате підлогу Києва розгромили. Рагулі!". !zn

Читайте також:

Кабмін прийняв протокольне рішення збільшити чисельність "Грифона" і "Беркута" у шість разів

Харківський Євромайдан напали "тітушки" з бітами і георгіївськими стрічками

Добкін сфотографувався у формі внутрішніх військ