UA / RU
Підтримати ZN.ua

Доба на сході: декілька ракетних ударів на Сєверодонецькому та Бахмутському напрямках

Російська армія минулої доби проводила обстріли в районі н.п.  Лисичанськ, Борівське, Біла Гора та Устинівка на Сєверодонецькому напрямку.

Авіаударів зазнали території на Донбасі поблизу Білої Гори, Мирної Долини. Ракетний удар зафіксовано в районі Верхньокам’янки, повідомляє в ранковому зведенні Генштаб ЗСУ.

Задля корегування вогню в районі Сєверодонецька окупанти і далі ведуть безперервну аеророзвідку із застосуванням БпЛА “Орлан-10”. Тривають бойові дії за встановлення повного контролю над цим містом.

В районі Тошківки українські військові штурм відбили, наразі противник відійшов для перегрупування.

Читайте також: Українські захисники завдали значних втрат військам РФ на Слов'янському напрямку — Генштаб ЗСУ

На Бахмутському напрямку тривають обстріли позицій ЗСУ в районах н.п. Миколаївка, Білогорівка, Яковлівка та Покровське. Зафіксовано ракетні удари поблизу Зайцевого та Нью-Йорка. Тривають бої на тлі намагання РФ взяти штурмом  Оріхове й Гірське. Штурм у напрямках Оріхове – Золоте та Первомайськ – Золоте українці успішно відбили.

Загарбники намагаються вести розвідку боєм у напрямку Ниркове – Миколаївка, там тривають бої. Спробу просування у напрямку Врубівка – Миколаївка наші воїни зупинили точним вогнем. Противник відійшов.