UA / RU
Підтримати ZN.ua

Доба на Донеччині: Окупанти пошкодили будинки та поранили двох людей

Павло Кириленко розповів, як минула доба на Донеччині.

Росіяни минулої доби обстріляли населені пункти Донеччини на кількох напрямках, повідомив очільник ОВА Павло Кириленко. Протягом минулої доби двоє мирних мешканців отримали поранення.

«Двох ракетних ударів зазнав Мирноград – за попередньою інформацією, росіяни використали ракети С300, пошкодили 4 приватні будинки та стадіон. За попередніми даними, минулося без жертв», – повідомив Кириленко.

Водночас на волноваському напрямку ворог обстріляв Вугледар, Новоукраїнку та Богоявленку.

На донецькому напрямку під обстріл потрапила Курахівська громада. Тут поранення отримала одна людина. Також пошкоджено чотири будинки у Гірнику. В Гострому пошкоджено будинок і крамницю. Ще один будинок пошкоджено в Курахівці. 

«Вночі зафіксовано обстріли Мар’їнської та Очеретинської громад.  В Авдіївці протягом ночі були поодинокі прильоти, а зранку — два масовані обстріли по житловій та промисловій зонах», – додав Кириленко.

На горлівському напрямку один мирний мешканець також отримав поранення. Внаслідок ворожих обстрілів пошкоджено три будинки в Костянтинівці, ще один – у Предтечиному.

У Бахмуті впродовж доби пошкоджено дев’ять багатоповерхівок і дитсадок. При цьому шість будинків пошкоджено у Васюківці Соледарської громади.

На лисичанському напрямку зафіксовано обстріли Сіверська та околиць громади.

Читайте також: Росіяни зруйнували одну з найкращих шкіл Донецької області – Кириленко

Повідомлялося, що ввечері, 26 лютого, російські окупанти обстріляли Костянтинівку на Донеччині, внаслідок чого поранення отримала дитина. Всю необхідну допомогу їй надали на місці.