UA / RU
Підтримати ZN.ua

Доба на Донеччині: Обстріли не вщухають на кількох напрямках, є загиблий та поранені

Павло Кириленко повідомив, як минула доба в Донецькій області.

Росіяни продовжують обстрілювати Донецьку область. Внаслідок обстрілів протягом минулої доби загинула одна людина, ще шестеро отримали поранення, повідомив очільник ОВА Павло Кириленко.

Глава обласної військової адміністрації розповів, що після опівночі окупанти вдарили по Краматорську. Внаслідок обстрілу пошкоджено вісім будинків. Там обійшлося без жертв.

«На донецькому напрямку зранку зафіксовано повітряні вибухи над Авдіївкою. Також місто зазнало танкового обстрілу — є пошкодження, але ніхто не постраждав. У Мар'їнській громаді під обстрілами Мар'їнка, Красногорівка та Новомихайлівка», – додав Кириленко.

Водночас на горлівському напрямку, за його словами, відомо про одного загиблого та п’ятьох поранених у Бахмуті. Також ворог обстріляв з артилерії Костянтинівку. Там одна людина отримала поранення. Крім того, у місті пошкоджено держпідприємство та будівлю заводу. У Соледарській громаді росіяни обстріляли Васюківку та Роздолівку.

На лисичанському напрямку чотири ворожі снаряди влучили по Зарічному Лиманської громади.

Читайте також: У Донецькій області здетонував російський склад боєприпасів: карта

Нагадаємо, протягом доби, 29 березня, росіяни вбили одного мирного мешканця Донеччини. Ще п’ятеро людей отримали поранення.