UA / RU
Підтримати ZN.ua

До захопленого парламенту Криму впустили депутатів та спікера - "для роботи"

За даними джерел, депутати можуть провести сесію і прийняти якесь рішення щодо статусу Криму.

До захопленої будівлі парламенту АРК пропускають депутатів Верховної Ради Криму - "для роботи". Як повідомляє джерело "Центру журналістських розслідувань", це робиться для того, щоб депутати могли провести сесію і прийняти якесь рішення щодо статусу Криму.

За даними джерела, голова ВР Криму Володимир Константинов знаходиться у будівлі парламенту. "Константинов у будівлі парламенту, але до кабінету не зайшов. Пропускають також депутатів", - повідомило джерело у ВР Криму.

З моменту захоплення будівель ВР і Радміну Криму озброєними людьми, які підняли над адмінбудівлями автономії російські прапори, голова Верховної Ради Володимир Константинов так і не визначив свою позицію щодо подій, і до цього про його місцезнаходження не було відомо.

ТАКОЖ: Генпрокуратура відкрила провадження за статтею теракт через захоплення адмінбудівель у Сімферополі

Нагадаємо, 27 лютого на світанку будівлі Верховної Ради і Ради міністрів Криму було захоплено озброєними людьми без розпізнавальних знаків. Над ними вивісили прапори Росії.

Голова СМ Криму Анатолій Могильов в ефірі державного телеканалу закликав до спокою і о 9 годині почав переговори з терористами. Однак ті відмовилися, пославшись на те, що не уповноважені вести переговори.

Центр Сімферополя очеплено правоохоронцями. Пішоходів і транспорт не пропускають. З боку Севастополя, де базується ЧФ Росії, до Сімферополя виїхали БТРи, однак на під'їздах до міста вони розвернулися і поїхали геть. !zn