UA / RU
Підтримати ZN.ua

До нового санкційного списку України увійшли російські ЗМІ

Санкції накладені, зокрема, на російські телеканали "НТВ плюс", "Зірка", ТНТ та "Рен ТВ".

До нового переліку юридичних осіб, до яких застосовуються санкції, який було введено в дію указом президента Петра Порошенка, увійшли низка російських ЗМІ.

У списку санкцій значаться, зокрема, АТ "ТВ Центр" ЗАТ "РОСБІЗНЕСКОНСАЛТИНГ" (РБК); російське держпідприємство "Всеросійська державна телевізійна і радіомовна компанія" (ВГТРК); ТОВ "НТВ-ПЛЮС"; ТОВ "Телерадіокомпанія Збройних сил Російської Федерації "Зірка"; АТ "ТНТ-ТЕЛЕСЕТЬ"; АТ "МОСКВА МЕДІА; російське держпідприємство "Міжнародне інформаційне агентство "Росія сьогодні"; ТОВ "Акцепт" (телеканал Рен ТВ) і ТОВ "Наше Радіо".

На зазначені підприємства накладаються такі санкції як блокування активів, призупинення виконання економічних та фінансових зобов'язань, а також обмеження надання телекомунікаційних послуг і використання телекомунікаційних мереж загального користування.

Термін дії санкцій складає три роки.

Читайте також: На зустрічі з Меркель Порошенко підніме питання про продовження на рік санкцій ЄС проти Росії

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко своїм указом ввів у дію рішення РНБО від 28 квітня 2017 року "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)". В оновлений перелік юридичних осіб, до яких застосовуються санкції, внесені, зокрема ТОВ "Яндекс", ТОВ "Мейл.РУ Україна" та ТОВ "ВКонтакте".