UA / RU
Підтримати ZN.ua

До кінця року погода в Україні не зміниться

До кінця 2013 року залишилося два дні. Синоптики прогнозують теплу погоду без опадів.

У найближчу добу, 30 грудня, характер погоди в Україні істотно не зміниться. Як повідомляє Укргідрометцентр, в цей день - без істотних опадів.

У центральних, східних областях і в південній частині місцями туман, слабка ожеледь. Вітер південно-східний, південний, 5-10 м/с.

Температура вночі від 1° тепла до 4° морозу (на узбережжі Криму 2-5° тепла); вдень 0-5° тепла, на Закарпатті до 9°, в Криму місцями 10-12° тепла.

У Києві - без істотних опадів. Температура вночі 0-2° морозу, вдень 2-4° тепла.

В останній день року, 31 грудня, також опади не очікуються. Вночі, вранці місцями туман, слабка ожеледь. Вітер східний, північно-східний, 5-10 м/с.

Температура вночі від 4° морозу до 1° тепла, на півдні Криму до 6° тепла; вдень від 2° морозу до 3° тепла, в Криму і Закарпатті 2-8° тепла.

У Києві на 31 грудня - без істотних опадів. Вночі, вранці місцями туман. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 1-3° морозу, вдень 0-2 тепла.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії в Києві 30 грудня найвища температура була зафіксована на позначці 7,3 градуси вище нуля в 1987 році, а найнижча - на позначці 26,3 градуси морозу в 1895 році. !zn

Читайте також:

Метеорологи очікують в Україні м'які зими з різкими перепадами температур

У найближчі дні в Україні збережеться не по-зимовому тепла погода

У новорічну ніч в Україні очікується мокрий сніг