UA / RU
Підтримати ZN.ua

До Києва прибула спецпредставниця США Пенні Пріцкер

Разом з нею приїхали представники американських компаній.

До Києва прибула спеціальна представниця президента США Джо Байдена з питань економічного відновлення України Пенні Пріцкер. В українській столиці її привітала посол Сполучених Штатів Бріджит Брінк, йдеться у повідомленні посольства. 

"З поверненням до Києва, спецпредставнице США з питань економічного відновлення України Пенні Пріцкер", — заявила посол Сполучених Штатів. 

Читайте також: Пріцкер: Україна має потенціал для зовнішніх інвестицій

У повідомленні також згадується про те, що до Києва прибули керівники компаній Amentum, Clayco Inc та Westinghouse Nuclear. Це представники інжинірингу та високотехнологічного бізнесу. Брінк заявила, що вони разом хочуть допомогти Україні будувати власне майбутнє, а прозоре бізнес-середовище є ключем до українського відновлення та шляху до Європейського Союзу.

Нагадаємо, у січні під час дискусії в Українському домі у Давосі Пенні Пріцкер заявила, що реформи в Україні вимагають "більше, ніж просто ухвалення законів". За її словами, її вражає стійкість українців під час війни, проте необхідний "абсолютний зсув парадигми в культурі боротьби з корупцією".