UA / RU
Підтримати ZN.ua

Дніпро та Кривий Ріг під ракетним ударом РФ: загиблі і поранені

Рух громадського транспорту по центру Дніпра тимчасово припинений

У Дніпрі та Кривому Розі пролунали вибухи під час тривалої тривоги. Декілька вибухів приблизно о 10:40 пролунало в Дніпрі. Раніше вибухи було чутно в Кривому Розі. Про це повідомляє Суспільне.Дніпро.

Читайте також: Балістика, постраждалі та повторні удари по рятувальниках: наслідки нічних атак по Дніпропетровщині

Повітряні сили ЗСУ повідомляли про ймовірні удари у напрямку Кривого Рогу та Дніпра. “Швидкісна ціль з півдня на Кривий Ріг… Ракета на Дніпро!”, – повідомлялось Повітряними Силами ЗС України.

“Житловий будинок та СТО, це як?”, – повідомив очільник Дніпра Борис Філатов. Він вказав, що подробиці варто очікувати від обласної військової адміністрації.

Також відомо, що внаслідок ракетного обстрілу в Дніпрі терміново змінили рух громадського транспорту, зокрема автобусних та тролейбусних маршрутів. Трамвайний маршрут 11, який курсує через весь центр міста, скасований.

За уточненою інформацією від Дніпровського міського голови Бориса Філатова, 4 людини постраждало через атаку РФ. Про це повідомляє Канал 24, з посиланням на коментар мера.

"У місті загинув чоловік. На цю хвилину відомо про 6 постраждалих. Одна людина у важкому стані. Зростає кількість поранених у Кривому Розі. Зараз їх 37", - уточнює станом на 13.00, Дніпропетровська ОВА.

"Декілька влучань. У тому числі – по адміністративній будівлі промислового підприємства. Триває ліквідація наслідків. Попередньо 10 загиблих, 31 поранений вже перебуває в лікарні, з них 10 тяжких. Працюють усі аварійні, комунальні та медичні підрозділи", повідомив Олександр Вілкул, очільник криворізької міської військової адміністрації.

Нагадаємо, що вранці у середу, 3 липня, російські війська атакували Дніпро дронами-камікадзе типу Shahed та ракетами. Після 9 ранку в місті вже близько десяти разів пролунали вибухи.