UA / RU
Підтримати ZN.ua

Для українців відкрили свої кордони ще тринадцять країн – Кулеба

За тиждень, зокрема, додалися Мальдіви, Ірландія і Болгарія.

Протягом минулого тижня свої кордони для українців відкрили ще 13 країн. Станом на сьогодні таких країн 39, заявив під час брифінгу міністр закордонних справ Дмитро Кулеба у вівторок 21 липня.  

"Минулого тижня я оголошував про 26 відкритих або щодо відкритих для українців. Станом на зараз таких вже 39 країн", - повідомив глава МЗС.

Він підкреслив, що не в кожному випадку йдеться про вільний в'їзд в країну. Потрібно дотримуватися правил, керуватися рішенням органів влади цих країн. Перед виїздом необхідно перевіряти інформацію про умови в'їзду на карті МЗС.

Кулеба пояснив, що за тиждень додалися, зокрема, Болгарія, Словенія, ОАЕ, Ірландія, Мальдіви, Антигуа і Барбуда, Еквадор, Ямайка, Камбоджа, Коморські острови, Пакистан, Пуерто-Ріко і Сент-Люсія.

Дивіться відео з першої хвилини.

Читайте також: Відпочинку за кордоном бути: куди та за яких умов українці можуть летіти вже сьогодні

Нагадаємо, в умовах поширення коронавіруса COVID-19 Ізраїль продовжив дії обмежень в'їзду на територію країни іноземних громадян до 1 вересня. Як зазначається, зараз в країну через обмеження по COVID-19 дозволяється в'їжджати тільки громадянам чи жителям Ізраїлю.