UA / RU
Підтримати ZN.ua

Дивом буде, якщо в Україні нарешті почне працювати принцип верховенства права - Пінчук

У наш хворий організм для початку потрібно імплантувати "цивілізаційні імпланти", які будуть позитивно впливати на все тіло.

Для початку приймемо як аксіому, що не потрібно чудес чекати, а працювати. Але якщо помріяти, з урахуванням цього застереження, то ось деякі чудеса на 2018 рік, про які я готовий говорити публічно. В області правової системи. Дивом для мене буде, якщо в Україні нарешті почне працювати принцип верховенства права. Я вважаю, що в наш хворий організм для початку потрібно імплантувати "цивілізаційні імпланти", які будуть позитивно впливати на все тіло. Одним з таких "імплантів" може стати антикорупційний суд. Також я не виключав би участь англійських суддів у розгляді окремих, найбільш показових господарських справ в Україні. Це дасть величезний позитивний ефект для нашої політики, економіки, соціальної сфери.

Про це в опитуванні DT.UA заявив Віктор Пінчук, бізнесмен і філантроп.

В міжнародній політиці він мріє, щоб мудрі британські політики знайшли спосіб відмовитися від Брекзита. Це мало б фундаментальне позитивне значення для Великобританії, Європи, всієї західної цивілізації і, автоматично, для України.

"В українській же політиці в 2018 році я ніякого дива не чекаю. АЛЕ готовий до чуда в 2019-му...", - резюмував Пінчук.

На запитання "Що обіцяє нам 2018-й? Яке головне завдання належить вирішити в найближчі 12 місяців? Якого дива ми чекаємо від Року собаки?" відомі українські діячі відповіли в проекті "З миру по диву..." у тижневику "Дзеркало тижня. Україна".