UA / RU
Підтримати ZN.ua

Дівчат ображали, з непритомними займалися петингом та знімали це на відео: поліція проводить обшуки в організаторів п'яних вечірок у столиці

Слідчі дії проходять не лише у Києві, але й ще в одному регіоні. В якому саме - невідомо. 

Учора в інтернеті почали поширювати відео, як у Києві група хлопців проводить гучні вечірки, на які запрошують дівчат, накачують їх алкоголем, таблетками, а після цього принижують, ґвалтують пальцями, і все це знімають на відео та викладають вмережу. Вже сьогодні Нацполіція повідомила, що у квартирі цих "тусовщиків" проводять обшуки. 

"На цей час поліцейські уже встановили фігурантів та місця їхнього перебування. У рамках розпочатого кримінального провадження проводяться необхідні слідчі та розшукові заходи у столиці та ще одному регіоні держави", - зазначають у поліції. 

Там розповідають, що зараз оперативники карного розшуку та міграційної поліції разом зі слідчими за процесуального керівництва прокурорів проводять обшуки за адресами проживання та в орендованих квартирах фігурантів.

Детальніша інформація буде опублікована пізніше.

Читайте також: У керівництва столичної податкової проходять обшуки — ЗМІ

Варто зазначити, що розголосу цій ситуації надали журналістка проєкту "Телебачення Торонто" Ярослава Кравченко та ще кілька активісток. Вони розповіли історію про групу хлопців, які приїхали у Київ, знайомляться тут з дівчатами, після чого влаштовують вечірки з алкоголем. На них вони проводять стріми, під час яких домагаються і знущаються над дівчатами. Ті зазвичай без свідомості, або у стані сильного сп'яніння.