UA / RU
Підтримати ZN.ua

Держприкордонслужба фіксує різке зростання пасажиро-транспортного потоку на КПП у зоні АТО

В суботу на ряді КПП у зоні АТО значно зросла кількість людей, що перетинають лінію розмежування.

На КПП вельми людно

В контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування в районі проведення антитерористичної операції на сході в суботу, 9 січня, збільшився пасажиро-транспортний потік: їх перетнуло майже на 4,5 тисяч людей і приблизно на 1 тисячу транспортних засобів більше, ніж у п'ятницю.

Для розвантаження черг на КПП "Зайцево" термін пропускних операцій для пропуску громадян та транспортних засобів в обох напрямках було продовжено до 19:00, повідомили в Державній прикордонній служби України.

В даний час контрольні пункти працюють у штатному режимі.

Всього через КПП "Зайцево" контрольні пункти за минулу добу пройшло 5 тис 355 чоловік і проїхало 944 транспортних засобів, через КПП "Мар'їнка" - 4346 людина і 1119 транспортних засобів, через КПП "Новотроїцьке" – 5 тис 226 осіб та 1 тис 558 транспортних засобів, через КПП "Гнутово" – 1 тис 444 людини і 379 транспортних засобів, через КПП "Станично-Луганське" – 1 тис 700 осіб.

"Сьогодні вранці на КПВВ "Погоди" знаходилося 90 і 60 автомобілів, які очікували оформлення в напрямках в'їзду та виїзду з неконтрольованої території, на КПВВ "Мар'їнка" - на в'їзд 200 і 120 автомобілів знаходилося в зворотному напрямку. На "Новотроїцькому" за 20 транспортних засобів рухалися в обох напрямках. Черг автомобілів на "Гнутовом" не було", - розповіли в Держприкордонслужбі.