UA / RU
Підтримати ZN.ua

Депутату Тищенку продовжили запобіжний захід до 23 вересня

Він перебуватиме надалі під домашнім арештом.

Печерський районний суд Києва продовжив запобіжний захід народному депутату Миколі Тищенку у вигляді цілодобового домашнього арешту до 23 вересня включно. Про це повідомляє із зали суду кореспондентка "Суспільного".

Тищенка підозрюють у незаконному позбавленні волі колишнього військовослужбовця. У червні ДБР оголосило йому про підозру. Потерпілого певний час утримували та завдали йому тілесні ушкодження.

Читайте також: Суд визначив запобіжний захід охоронцеві Тищенка

Інцидент стався 20 червня у Дніпрі. Група невідомих чоловіків у балаклавах у центрі Дніпра напали на колишнього військового Дмитра "Сина" Павлова, коли той гуляв з дружиною та маленькою дитиною. З'ясувалося, що до інциденту причетна охорона  Тищенка, у якого з Павловим перед побиттям виникла суперечка. Депутат стверджує, нібито військовий є другом організатора ботоферм у Дніпрі та входить  до "силового блоку" в організованому злочинному угрупуванні "9". 

Раніше Національна поліція заявила, що їхні співробітники знайшли та встановили осіб, які причетні до нападу на ексвійськового. Одного з них вже затримали.