UA / RU
Підтримати ZN.ua

Депутат-"слуга" потрапив у ДТП: що відомо

Ігор Копитін був на пасажирському сидінні, коли автівка влетіла у бетонну огорожу.

Народний депутат від "Слуги народу" Ігор Копитін пізно ввечері 28 серпня потрапив у дорожньо-транспортну пригоду на трасі Київ-Одеса. Про це повідомила Українська правда. Інформацію підтвердили і у офіційному Telegram-каналі нардепа.

Повідомляється, що ДТП сталася о 23.31 в місті Біла Церква на 78 км автодороги М-05 Київ-Одеса в напрямку Києва.

За даними джерел видання, авто Toyota Land Cruiser Prado з номерним знаком КА3573МС, здійснило наїзд на бетонну перешкоду.

Ігор Копитін перебував на пасажирському сидінні. Обранець отримав тілесні ушкодження, його шпиталізували до Білоцерківської міської лікарні №2 із закритими травмами та переломом. Водій автомобіля також отримав тілесні ушкодження, він шпіталізований до тієї ж лікарні.

Читайте також: Перевищив швидкість на 40 км: ДБР завершило слідство про смертельну  ДТП депутата Ніколаєнка

“На жаль, інформація про аварію на трасі підтвердилася. Зараз Ігор Копитін та його водій у важкому стані, вони дійсно отримали серйозні травми. Всі подробиці - пізніше. Всім, хто хвилювався – вдячність”, – повідомили у Telegram-каналі нардепа.

Від імені родини у повідомленні закликали громадськість та ЗМІ поставитися до ситуації із розумінням та не поширювати  інформацію та діагнози з посиланням на “власні джерела”, оскільки додаткові питання можуть травмувати близьких.