UA / RU
Підтримати ZN.ua

Депутат Бундестагу: Росія погрожує війною у разі введення санкцій

У політичному Берліні добре поінформовані джерела розповідають, що високі російські дипломати відкрито погрожують, що Росія у разі серйозних санкцій, буде почувати себе повністю вільною і піде прямо на Україну.

Депутат німецького Бундестагу Марілуїз Бек говорить, що інформовані джерела розповідають про погрози з боку Росії прямо вторгнутися в Україну в разі введення санкцій з боку ЄС.

Про це німецький політик, відома активною позицією по Україні, написала на своїй сторінці в Facebook.

"Чому ЄС не вирішує з санкціями? У політичному Берліні добре поінформовані джерела розповідають, що високі російські дипломати відкрито погрожують, що Росія у разі серйозних санкцій, буде почувати себе повністю вільною і піде прямо на Україну... Якщо це правда, це пояснює так багато", - переповіла Бек інформацію, яка "ходить" по політичним коридорами в Німеччині.

Нагадаємо, як повідомила раніше в середу, 2 липня прес-служба Держприкордонслужби, на території Росії в безпосередній близькості до кордону з Україною російські силовики влаштовують вогневі позиції, в тому числі з використанням бронетехніки. Такі позиції були помічені поблизу кордону з Донецькою областю. !zn

Читайте також:

РФ згодна пустити на свої КПП українських прикордонників і ОБСЄ з відновленням перемир'я

Україна готова піти лише на двостороннє припинення вогню при моніторингу ОБСЄ

Меркель все ще не виключає нових санкцій проти Росії

ЄС знову відклав санкції проти РФ - ще на тиждень