UA / RU
Підтримати ZN.ua

День закоханих: гарні привітання у прозі та листівки

В цей день прийнято надсилати валентинки.

14 лютого традиційно відзначають День святого Валентина. Інша назва свята – Днем закоханих. Цього дня заведено відправляти валентинки та привітання. Закохані на свято також влаштовують романтичну вечерю та дарують один одному подарунки.

Привітання у прозі

Вітаю від щирого серця з Днем святого Валентина! Нехай це свято занурить Вас у світ чарівництва, таємничості, романтики та любові. Нехай Амур попаде у Ваше серце своєю стрілою, і Вас з головою накриє любов.

***

Як сила тяжіння зближує планети, так і любов з'єднує людей, попри різні характери, смаки та інтереси. Любити – значить дивитися не один на одного, а дивитися в одному напрямку. Я бажаю Вам скоріше відшукати це почуття, а тим, хто вже знайшов, я бажаю ніколи його не втрачати! З Днем святого Валентина!

***

Вітаю з Днем святого Валентина! У цей особливий лютневий день я бажаю, щоб у твоєму житті завжди була та людина, яка подарує тобі щастя і наповнить любов'ю. Бажаю тобі радості та незабутнього свята!

***

З Днем закоханих! Бажаю тобі романтичного настрою, безліч приємних вражень та яскравих емоцій. Відчувай та випромінюй любов! З Днем святого Валентина!

***

У свято закоханих сердець – День святого Валентина, бажаю знайти й не втратити ту саму половинку, яка змогла полонити Ваше серце і яку ніколи не захочеться відпускати! Любов не живе три роки: вона безсмертна, якщо справжня! Бажаю саме таку любов знайти та пронести через все життя.

Читайте також: День святого Василя: історія свята

Листівки та картинки

pruvitannja.com.ua

freepik.com