UA / RU
Підтримати ZN.ua

Демонстранти заблокували чотири з семи КПП на кордоні з Польщею

Блокада руху машин до Польщі з України почалася ще ввечері 19 лютого. Всі пункти блокади розташовано у Львівській області.

Українська сторона заблокувала чотири з семи автомобільних пунктів пропуску на кордоні з Польщею. Про це повідомляє прес-служба польських прикордонників.

Блокада руху машин до Польщі з України почалася ще ввечері 19 лютого. "Близько 19:30 з української сторони було створено блокаду на шляху до пункту пропуску Медика-Шегіні. Дорогу заблоковано за 5 кілометрів від межі регіону Мостиська 2. Через блокаду пропускають деякі автомобілі", - відзначили у прес-службі.

Також заблоковано пропускний пункт Крощенко-Смільниця. Тут блокаду встановлено за два кілометри від кордону. Цей пункт пропуску є одним з найбільших на спільному українсько-польському кордоні. Окрім того залишається заблокованим пункт пропуску Корчова-Краковець. Польські прикордонники кажуть, що тут блокаду розташовано за 300 метрів від кордону. На цьому пункті час від часу пропускають автомобілі.

Сьогодні з української сторони заблокували ще один пункт пропуску "Хребенне-Рава-Руська". Всі пункти блокади розташовано у Львівській області.

Через блокування автомобільних доріг між Україною і Польщею полякам радять їхати в Україну іншими шляхами.