UA / RU
Підтримати ZN.ua

ДБР розслідує обставини ДТП у Львівській області, в якій загинули троє військових

Аварія сталася на автодорозі "Киів-Чоп".

Співробітники Державного бюро розслідування відкрили кримінальне провадження щодо  ДТП у Львівській області. Через зіткнення легковика з вантажівкою четверо людей загинули, з них троє — військовослужбовці.

"Трагедія сталася 16 грудня близько 15:00 на автодорозі "Киів-Чоп" поблизу селища Сможе Стрийського району Львівської області. Всі загиблі знаходились у легковому автомобілі, що належить одній з військових частин", - зазначили в пресслужбі ДБР.

Читайте також: На Харківщині ДТП забрала життя шістьох людей. Є й поранені

За попередньою інформацією від правоохоронців,  військовий, який перебував за кермом автомобіля не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу, де рухалася вантажівка з автопричепом.

Унаслідок аварії загинули заступник голови адміністрації Держспецтрансслужби полковник Жигунов Віктор Михайлович, підполковник Кравець Василь Вікторович, солдат Сологуб Дмитро Григорович та громадянка Дубровська Наталія Іванівна

Раніше повідомлялося, що у Києві у ніч на 22 жовтня водій автомобіля "Хонда" не впорався з керуванням та виїхав у крайню праву смугу для руху, де наїхав на 47 річного військовослужбовця, який ніс службу на блокпості. Від отриманих травм військовий помер на місці події.