UA / RU
Підтримати ZN.ua

Чубаров назвав перемогу Джамали важливим кроком до звільнення Криму

За Джамалу свої голоси віддали десятки тисяч людей з окупованого Росією півострова.

Лідер Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров привітав громадян України та її прихильників з перемогою співачки Джамали в конкурсі Євробачення 2016. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook в неділю вранці.

"Від імені Меджлісу кримськотатарського народу вітаю всіх громадян України і наших численних друзів в інших країнах з блискучою перемогою Джамали на Євробаченні. Ми стали свідками неймовірно величезної кількості справжніх поціновувачів таланту Джамали, прихильників незалежної України, союзників кримськотатарського народу", - прокоментував Чубаров результати конкурсу, який завершився у столиці Швеції в ніч на неділю, і подякував усім, хто віддав свій голос за неї.

Читайте також: Євробачення 2016: перемога України та інші фото конкурсу

Особливу подяку він висловив за десятки тисяч голосів в підтримку Джамали, "спрямованих співвітчизниками з тимчасово окупованого Росією Криму".

"Іншаллаһ, в один з прекрасних днів ми обов'язково зберемося всі разом у вільному від російських окупантів Криму, в древньому і славному Бахчисараї! Сьогодні для цього дня зроблений ще один важливий крок!", - додав Рефат Чубаров.

Читайте також: Чубаров перевів Меджліс у надзвичайний режим роботи та переніс його офіс до Києва

Нагадаємо, українська співачка Джамала (Jamala) з піснею "1944" перемогла у фіналі пісенного конкурсу "Євробачення 2016", який проходив у суботу в Стокгольмі (Швеція). За результатами голосування національних журі країн-учасниць Євробачення-2016 і смс-голосування глядачів Джамала набрала 534 бали. Також до трійки увійшли представники Австралії та Росії. Причому, саме за Сергія Лазарєва українці віддали найбільшу кількість голосів.