UA / RU
Підтримати ZN.ua

UPD від ДСНС: станом на 15:00 у Броварах 14 загиблих, серед яких одна дитина

Ще 25 людей отримали поранення. 

Внаслідок трагедії у Броварах загинуло 14 людей, серед них одна дитина, повідомляє пресслужба ДСНС. Наразі також відомо про 25 постраждалих, серед яких 11 дітей. Їх доправили до лікарні. 

"За уточненою інформацією після проведення ідентифікації, на місці падіння вертольота виявлено 14 загиблих осіб, з них 1 дитина та 9 осіб, які перебували на борту", - сказано в повідомленні. 

Відомо, що на цей час четверо постраждалих дітей знаходяться в опіковому центрі, також туди відправили п'ятьох дорослих. Частина з усіх госпіталізованих у важкому стані. 

Читайте також: В опіковий центр із Броварів доставили четверо дітей та четверо дорослих

Нагадаємо, вранці 18 січня у Броварах Київської області зазнав аварії вертоліт ДСНС. На борту було дев'ятеро людей, серед яких й керівництво МВС - міністр Денис Монастирський, перший заступник Євген Єнін та держсекретар відомства Юрій Лубкович. Усі вони загинули. 

В офісі президента повідомили, що керівництво МВС летіло в одну з "гарячих точок", де зараз ведуться бойові дії. Згодом стало відомо, що йдеться про Харківську область. У Нацполіції та Повітряних силах тим часом наголошують, що наразі дуже рано говорити про причини трагедії.