UA / RU
Підтримати ZN.ua

Через втрату великої кількості техніки росіяни відправляють на штурми пішу піхоту — військовий

Все частіше окупанти використовують гольф-кари. 

Військовослужбовець 77-ї бригади ЗСУ Віктор Петрович розповів, що російські окупанти втратили багато техніки, через що на штурми посилають здебільшого піхоту, яка інколи пересувається на гольф-карах. Під час телеефіру на каналі "Київ 24" він прокоментував ситуацію на борівському напрямку, розповідаючи, що РФ наступає здебільшого малими групами з малою кількістю техніки. 

"Швидше за все, в них дуже мало техніки через те, що вони її багато втратили в попередні періоди, — припускає військовий. — Можливо, їх виробництво і відновлення радянської техніки не може впоратися з такою витратою техніки. За півтора місяця ми знищили більше 70 одиниць техніки і ще урази 70 одиниць". 

На цій ділянці, продовжив захисник, буквально вчора знищили два танки та три гольф-кари. Останні — з допомогою ударних безпілотників. 

Читайте також: Forbes: Росіяни замінюють знищену російську бронетехніку альтернативою цивільних зразків. Результат — катастрофічна атака під Куп'янськом

Нагадаємо, нещодавно офіцер секції планування Нацгвардії майор Дмитро Кожубенко розповідав, що на фронті російські окупанти з техніки використовували також багі та "Жигулі"