UA / RU
Підтримати ZN.ua

Через святкування Хрещення Русі Хрещатик перекриють для руху транспорту на дві доби

Раніше планувалося перекриття руху на Хрещатику в суботу з 10:00 до 22:00, у неділю - з 8:00 до 22:00. Тепер же столична влада повідомила, що проїзд головною вулицею Києва буде заборонено з 18:00 26 липня до 22:00 28 липня.

У зв'язку зі святкуванням 1025-річчя хрещення Київської Русі з 18:00 26 липня до 22:00 28 липня буде перекрито рух автомобілів Хрещатиком від вулиці Богдана Хмельницького до Інститутської.

Як повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації у п'ятницю, також 28 липня тимчасово буде перекрита вулиця Трьохсвятительська від Європейської до Михайлівської площі, вул.Лаврська від площі Слави до вул.Цитадельної і вул.Грушевського від вул.Шовковичної до Кріпосного провулку.

Раніше повідомлялося, що вулиця Хрещатик буде перекрита від вулиці Богдана Хмельницького до Інститутської в суботу з 10:00 до 22:00, в неділю - з 8:00 до 22:00.

Окрім того, можливе тимчасове обмеження у пересуванні транспорту на автодорозі Київ - Харків (від міської смуги в аеропорт "Бориспіль").

Окрім того, ДАІ закликала водіїв по можливості утриматися від поїздок до Центрального та Південного залізничних вокзалів у другій половині дня 26 липня у зв'язку з прибуттям делегацій з інших країн з нагоди святкування 1025-річчя Хрещення Русі.

Державтоінспекція звернула увагу на можливі зміни в обмеженні руху, про які буде повідомлено додатково. !zn

Читайте також:

В київських готелях не помітили припливу туристів на 1025-річчя Хрещення Русі

Суд заборонив "Свободі" пікетувати Путіна і патріарха Кирила

ДАІ докладно розповіла, що робити київським водіям, щоб не заважати гостям свята Хрещення Русі

Київські комунальники озеленюють столицю з допомогою фотошопу