UA / RU
Підтримати ZN.ua

Через мороз і льодяний дощ у деяких регіонах аварійно-відновлювальні роботи можуть тривати довше — Укренерго

РФ здійснила нову атаку на обʼєкти енергетичної інфраструктури України.

Внаслідок чергової ворожої ракетної атаки є влучання по обʼєктах енергетичної інфраструктури. Ремонтні бригади разом з підрозділами ДСНС починають ліквідацію пошкоджень. Однак аварійно-відновлювальні роботи у деяких регіонах через мороз і льодяний дощ, можуть тривати довше, ніж зазвичай. Про це заявили у Укренерго.

«Через мороз та льодяний дощ в деяких регіонах аварійно-відновлювальні роботи на об'єктах, пошкоджених ракетами терористів, можуть тривати довше», - йдеться у повідомленні.

При значній перерві в електропостачанні активується робота Пунктів Незламності. Мапу таких пунктів по всій країні можна подивитись за посиланням.

«Там будуть усі базові послуги: це електрика, мобільний зв’язок та інтернет, тепло, вода, аптечка. Безкоштовно і цілодобово», - йдеться у повідомленні.

Пункти Незламності працюватимуть при всіх обласних та районних адміністраціях, також при школах, будівлях ДСНС тощо.

Читайте також: З країною-терористом – перемовини тільки через приціл Сил оборони — Данілов

23 листопада Росія вчергове завдала масованого ракетного удару по Україні. Відключення електроенергії спостерігаються на Одещині, Львівщині, Вінниччині, у Києві, Луцьку та інших містах. Є проблеми зі зв’язком і водопостачанням.

Крім того, під час російської ракетної атаки аварійно зупинили роботу енергоблоки Південноукраїнської та Хмельницької АЕС.

Також повідомлялося, що низка населених пунктів Молдови залишилися без світла, заявив віцепрем’єр-міністр Андрій Спину. Він пов’язав відключення з масованим ракетним ударом РФ по території України.