UA / RU
Підтримати ZN.ua

Через аварію на залізниці в дорозі затримуються майже 30 поїздів

Поступово відновити рух на ділянці планують вже до обіду.

Понад 25 пасажирських поїздів затримуються в дорозі через аварію вантажного поїзда в Житомирській області, де з рейок зійшли десять вагонів. При цьому вранці четверга, 28 жовтня, в «Укрзалізниці пообіцяли відновити роботу однієї із колій та налагодити  уповільнений рух ділянкою вже о 10:00 ранку.

Так, через блокування колій на 6 годин у дорозі затримується поїзд №105 Київ — Одеса, ще три поїзди затримуються у дорозі на додаткові п'ять годин —  №41 Дніпро — Трускавець, №771 Київ — Хмельницький та №110 Львів — Херсон.

Більшість поїздів, а таких понад 20,  затримуються на чотири години:

Також поїзд №81 Київ — Ужгород затримується на дві години.

Як повідомив у Facebook член правління «Укрзалізниці» Олександр Перцовський, для поїздів далекого сполучення оперативно розробили змінений маршрут через Фастів – Житомир – Бердичів та у зворотному напрямку, а для Інтерсіті – через Коростень та Шепетівку.

Читайте також: Поїзд № 118 Чернівці – Київ змінив маршрут через обвал ґрунту — УЗ

Аварія на залізниці сталась вдень 27 жовтня у районі села Чорнорудка Житомирської області. Як заявили в «Укрзалізниці», незадовільний стан застарілого рухомого складу приватного парку зійшли порожні напіввагони, які заблокували рух в обидва боки.