UA / RU
Підтримати ZN.ua

«Часу на роздуми не лишилося»: Гайдай закликав жителів Луганщини евакуюватися

Голова Луганської ОВА повідомив місця зборів для евакуації із низки населених пунктів Луганщини.

Голова Луганської ОВА Сергій Гайдай вкотре закликав мирних жителів виїхати у безпечніші місця. Він наголосив, що часу на роздуми не залишилося і рішення потрібно приймати дуже швидко.

«Виїжджайте! Тисячі жителів Кремінної не встигли і тепер перебувають в заручниках у росіян. Для атаки на місто РФ застосовувала велику кількість бронетехніки. Бої тривали три доби. На кожний взвод ЗСУ ворог направляв по 40 одиниць броньованої техніки. Тож, рятуйте свої життя, щоб не стати дешевою робочою силою чи мобілізованим в окупаційні війська. Тих, хто не погоджується, росіяни вбивають на місці. Евакуюйтесь до безпечних регіонів України – вам допоможуть із пошуком житла, отриманням грошової допомоги від держави та міжнародних партнерів, вирішать інші побутові проблеми. Автобуси чекають», – написав Гайдай.

Він також повідомив місця збору для евакуації:

Читайте також: Окупанти взяли під контроль Кремінну – голова Луганської ОВА

Нагадаємо, на сході та півдні України російські окупанти поновили активні наступальні дії та намагаються штурмувати позиції українських захисників. В результаті невдач ворог змушений відступати на раніше зайняті позиції. На Донецькому та Луганському напрямках ЗСУ знищили понад 40 одиниць техніки противника.