UA / RU
Підтримати ZN.ua

Бойовики знайшли заміну вбитому Моторолі - ЗМІ

Новий ватажок "Спарти" пообіцяв продовжити "справу Мотороли".

Незаконне збройне формування "Спарта", яким раніше керував вбитий в Донецьку бойовик Арсен Павлов на прізвисько Моторола, очолив його "заступник", двадцятитрьохрічний терорист Володимир Жога, відомий як "Воха".

Як зазначив "Воха" у коментарі для російських ЗМІ, раніше він обговорював з Павловим своє можливе призначення на посаду ватажка "Спарти", якщо з останнім що-небудь трапиться. Він також підкреслив, що "вище керівництво" було не проти його призначення на дану посаду.

Читайте також: В Абхазії підірвався соратник "Мотороли" - ЗМІ

Нагадаємо, ввечері 16 жовтня стало відомо про вбивство одного з бойовиків терористичного угруповання "ДНР", громадянина РФ Арсенія Павлова по кличці "Моторола".

Терориста підірвали в ліфті житлового будинку в Донецьку. "Моторола" знаходився в епіцентрі вибуху і отримав травми, несумісні з життям.

Ватажок терористичного угруповання "ДНР" Олександр Захарченко поклав відповідальність заліквідацію бойовика Арсенія Павлова, також відомого як "Моторола", на Україну і розцінив її як порушення перемир'я.

СБУ та МВС України підтвердили ліквідацію терориста "Мотороли", висловивши припущення, що польового командира усунули російські спецслужби.