UA / RU
Підтримати ZN.ua

Бойовики з мінометів обстріляли санітарний автомобіль сил АТО, є жертви

Терористи продовжують здійснювати обстріл позицій української армії. Було обстріляно позиції сил АТО поблизу н.п.Стукалова Балка.

Члени НВФ здійснили обстріл позицій сил АТО. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив керівник групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук.

"З боку Росії зроблено артилерійський обстріл блокпостів поблизу н.п. Макарове і Камишне, а також двічі - позицій українських силовиків у прикордонній зоні. Втрат серед силовиків немає", - йдеться в повідомленні.

Також наголошується, що під час евакуації поранених з блокпоста в зоні АТО санітарний автомобіль потрапив під мінометний вогонь. За попередніми даними, є втрати.

"Обстріляно позиції сил АТО поблизу н.п.Стукалова Балка. Обстріл вели з мінометів протягом години", - зазначив він.

ТАКОЖ: В Генштабі пообіцяли через місяць завершити активну фазу АТО

"Двічі з БМ-21 "Град" обстріляно аеропорт у Луганську. Втрат серед особового складу немає, пошкоджено 3 одиниці техніки. З мінометів обстріляли опорний пункт поблизу н.п.Піски. Через три години після обстрілу ці ж позиції атакувало терористичне угрупування. Атака була відбита", - повідомив він.

Раніше Тимчук заявляв про те, що поки українські силовики не візьмуть весь кордон з Росією під контроль, АТО не закінчиться. "Всі можливі напрямки для контрударів терористами прогнозовані, в будь-якому разі, з боку сил АТО застосовується дуже багато для протидії", - заявив він. !zn

Читайте також:

На Донбасі воюють близько 300 колишніх російських міліціонерів-спецназівців - Тимчук

В Україну з Росії щодня проникають від сотні до тисячі найманців

СБУ оприлюднила запис, як Гіркін просить вогню російської артилерії