UA / RU
Підтримати ZN.ua

Бойовики ввели у Донецьку воєнний стан і комендантську годину

Режим комендантської години для жителів Донецька буде діяти з 23:00 до 06:00 ранку.

Терористи ввели в Донецьку воєнний стан і комендантську годину. Про це йдеться в повідомленні на сайті сепаратистів, з посиланням на наказ ватажка бойовиків у Донецьку Ігоря Стрєлкова.

"У зв'язку з нагальною необхідністю, яка виникла у зв'язку з загрозою Донецька, як міста, в околицях якого ведуть бої, щоб уникнути різних ексцесів та збереження життя і здоров'я мирних жителів, як заходи зміцнення правопорядку командування вводить воєнний стан і комендантську годину", - йдеться в повідомленні.

Згідно з повідомленням, режим комендантської години буде діяти з 23:00 до 06:00.

Нагадаємо, згідно з даними Донецької міськради, в місті цієї ночі було чутно постріли і пересування важкої військової техніки. Очевидці 15 липня зняли колону військової техніки з російськими прапорами, яка стояла біля "Донбас Арени".

Відзначимо, що у РНБО проти введення воэнного стану на Донбасі. Політикам для початку потрібно розібратися, чи вистачає в Україні сил і засобів, для виконання всіх заходів, які записані в законодавчих актах, що передбачають усі положення про воєнний стан, вважає Коваль. !zn

Читайте також:

РНБО проти введення воєнного стану на Донбасі

Парубій: Введення воєнного стану обернеться неприпустимою паузою для сил АТО

Тимошенко закликала ввести воєнний стан, якщо РФ не залишить територію України