UA / RU
Підтримати ZN.ua

Бойовики всю ніч обстрілювали Мар'їнку і Красногорівку, пошкоджено житлові будинки

За попередньою інформацією загиблих і постраждалих немає.

Бойовики протягом всієї ночі, 20 липня, обстрілювали два прифронтових міста Донецької області Мар'їнку і Красногорівку, в результаті обстрілу зруйновано і пошкоджено житлові будинки, повідомляє обласна поліція на своїй сторінці в Facebook.

За інформацією правоохоронців, потужний обстріл почався близько опівночі і закінчився вранці, в межах 8 годин. За попередньою інформацією загиблих і постраждалих немає.

"Поліцейські і співробітники ДСНС намагаються ліквідувати пожежу у багатоповерхівці Красногорівки, куди потрапив снаряд. Мешканці багатоповерхівки евакуйовані. Попередньо встановлено, що квартира, де розірвався снаряд і знаходиться епіцентр пожежі, була нежитловою", - йдеться в повідомленні.

На даний час поліцейські обходять вулиці, щоб виявити інші можливі наслідки терористичного обстрілу, а також перевіряють будинку, намагаючись дізнатися, кому з місцевих жителів потрібна допомога.

"Всі факти кваліфіковані за ч. 2 ст. 258 (Терористичний акт) Кримінального кодексу України", - поінформували в поліції.

Раніше повідомлялося, що російсько-терористичні війська протягом минулої доби, 19 липня, 21 раз обстріляли позиції українських військових вздовж всієї лінії розмежування в Донбасі. Незважаючи на раніше досягнуті домовленості про припинення вогню, провокаційні обстріли бойовиками позицій сил АТО не припиняються.