UA / RU
Підтримати ZN.ua

Бойовики відновили обстріл Луганського прикордонного загону

У Луганську прикордонники вже більше 16 годин відбивають атаки терористів. Зараз поранення отримали вісім охоронців кордону.

Після тимчасового затишшя члени незаконних збройних формувань перегрупувалися і продовжили атаку на Луганський прикордонний загін, повідомили в Державній прикордонній службі України ввечері в понеділок, 2 червня.

"Близько 19:20 знову в Луганську відновилася стрілянина терористів по прикордонному загону", - наголошується в повідомленні прес-служби Держприкордонслужби.

У прикордонному відомстві додали, що "прикордонники продовжують відбивати напади своїми силами".

Озброєні бойовики почали штурм Луганського прикордонного загону в ніч на понеділок. Близько 00.30 до управління прикордонного загону прибуло близько 100 озброєних осіб, перша атака із застосуванням автоматів і підствольних гранатометів почалася близько 4:00. Пізніше кількість озброєних осіб збільшилася, принаймні, до 500 чоловік.

Вдень прикордонники Луганського прикордонного загону домовилися з бойовиками про 20-хвилинному перемир'я для евакуації поранених. В ході бою з озброєними бойовиками станом на 14:00 поранення отримали 8 співробітників прикордонного відомства, 4 прикордонників були важко поранені. Є інформація, що з боку бойовиків - 5 убитих і 8 поранених. !zn

Читайте також:

Київ вимагає від Москви припинити відправку збройних диверсійних груп на схід України

Бойовики напали на прикордонний загін в Луганській області, на допомогу спрямована авіація

Прикордонники відбили атаку бойовиків і затримали авто зі зброєю та боєприпасами

Кордон з Росією посилять, але не закриють