UA / RU
Підтримати ZN.ua

Бойовики в Донбасі скинули з безпілотника гранату, один український військовий отримав поранення

За даниим штабу, військовослужбовця оперативно достаивли до лікарні.

Російсько-окупаційні війська в Донбасі скинули з безпілотника гранату над позиціями операції Об'єднаних сил, повідомив пресцентр штабу ООС. У результаті один український військовий отримав поранення.

"Сьогодні, 11 червня російсько-окупаційні війська вчергове обстріляли наших захисників поблизу населеного пункту Павлопіль. Противник з безпілотного літального апарату скинув гранату (ймовірно ВОГ-17) над позиціями Об'єднаних сил", - йдеться у повідомленні.

Вказано, що в результаті вибуху поранення отримав один український військовий. Його оперативно доставили до лікарні, де надали медичну допомогу.

"Такі підступні дії ворога не залишилися безкарними. Підрозділи Об'єднаних сил, використовуючи наявні вогневі засоби, дали загарбникам адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються", - додали у пресцентрі.

Читайте також: ЗСУ збили російський безпілотник на Луганщині

Нагадаємо, 2 травня окупанти відкрили вогонь поблизу населеного пункту Гнутове, скинувши з безпілотника постріл ВОГ-17. Один український військовослужбовець отримав осколкове поранення, його негайно доправили до лікарні.

Від початку доби, 11 червня бойовики обстріляли українські позиції в Донбасі неподалік Чармалика, Мар'їнки та Новотроїцького. У результаті цих обстрілів один український захисник отримав поранення.