UA / RU
Підтримати ZN.ua

Бойовики шість разів порушили режим тиші в Донбасі

Втрат серед українських військових немає.

За вечір суботи бойовики двічі відкривали вогонь по українських позиціях в Донбасі, всього за минулу добу зафіксовано 6 обстрілів, втрат немає, повідомили в прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил.

"7 березня збройні формування Російської Федерації 6 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв наші позиції з заборонених мінськими домовленостями мінометів калібру 82-мм, а також з озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї... в результаті обстрілу ворожих втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил не було", – сказано в ранковій зведенні на сторінці штабу в Facebook в неділю.

Українські військові зафіксували три обстрілу в районі відповідальності оперативно-тактичної групи "Схід", а саме: поряд з Красногоровкой - зі станкового протитанкового гранатомета - 10 пострілів; поблизу Мар'їнки - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; неподалік Широкіного - з міномета калібру 82-мм - 4 міни.

Також в районі відповідальності оперативно-тактичної угруповання "Північ" бойовики здійснили три обстрілу українських позицій, а саме: поблизу Зайцевого - з міномета калібру 82-мм було випущено 6 хв, 4 пострілу зі станкового протитанкового гранатомета, а також вівся вогонь з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; неподалік Луганського - з гранатометів різних систем; поруч з Новотошківським - зі станкового протитанкового гранатомета - 10 пострілів, а також вівся обстріл з озброєння БМП.

"З початком поточних діб російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли. За поточну добу втрат немає", – додали в штабі.