UA / RU
Підтримати ZN.ua

Бойовики продовжують обстріли, за добу поранений один український військовий штаб

З початку доби в зоні АТО один український військовослужбовець отримав поранення.

В зоні проведення АТО в Донбасі за минулу добу, 10 серпня, бойовики обстрілювали позиції Збройних сил України по всіх напрямках, повідомляє прес-центр штабу АТО.

"У районі проведення АТО, сьогодні й далі було неспокійно. Російсько-окупаційні угруповання поодиноко обстрілювали наші позиції на всіх напрямках", - повідомили в штабі.

Так, вночі, за українським укріплень неподалік Широкіно, бойовики били з мінометів калібру 82 міліметри. Крім того, на Приморському напрямку, під обстріл потрапили опорні пункти українських військових у Водяному.

На донецькому напрямку незаконні збройні формування застосовували великокаліберні кулемети поблизу Майорска, а на луганському - міномети і гранатомети на підступах до Новотошковскому.

Як повідомляється, всього з початку доби в зоні АТО один український військовослужбовець отримав поранення.

Нагадаємо, напередодні в штабі АТО зафіксували активізацію бойовиків на луганському напрямку. З початку доби тільки на цьому напрямі українські військові зафіксували сім ворожих збройних провокацій.

Тристороння контактна група по врегулюванню ситуації в Донбасі (ТКГ) домовилася про так званому "хлібному перемир'я", яке почалося 24 червня. Окупанти скоротили кількість обстрілу в зоні АТО, але продовжують щодня порушувати режим припинення вогню.